Υγιής Κουζίνα

52 HEALTHY KITCHEN

Διατηρήστε την καρδιά του σπιτιού σας υγιή

Για τις περισσότερες οικογένειες, η κουζίνα αποτελεί την καρδιά του σπιτιού. Είναι το μέρος που συγκεντρώνεται η οικογένεια για τα γεύματα, τις συζητήσεις, το διάβασμα και πολλά άλλα. Είναι επίσης έναν από τα δωμάτια του σπιτιού με τα περισσότερα μικρόβια και επομένως είναι σημαντικό να τηρούνται οι σωστές πρακτικές υγιεινής για την πρόληψη της εξάπλωσης των ασθενειών όπως η τροφική δηλητηρίαση. Μάθετε σχετικά με τα βασικά σημεία της κουζίνας και πώς να προλάβετε την εξάπλωση των μικροβίων σε αυτή.

 

521 KITCHEN HOTSPOTS 200X200

Βασικά σημεία στην κουζίνα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα βασικά σημεία των μικροβίων στην κουζίνα και πώς να προστατεύσετε την οικογένειά σας με απλές συμβουλές καθαρισμού και απολύμανσης.

522 FOOD SAFETY 200X200

Ασφάλεια τροφίμων και υγιεινή

Γνωρίζατε ότι οι περισσότερες περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης συμβαίνουν στο σπίτι ως αποτέλεσμα της κακής υγιεινής της κουζίνας; Μάθετε περισσότερα για το πώς να προλάβετε την τροφική δηλητηρίαση εφαρμόζοντας τις 4 λέξεις κλειδιά για την ασφάλεια των τροφίμων.

523 FOOD SAFETY 200X200

Διατηρώντας τα Κουζινικά Υγιεινά Καθαρά

Τα τρόφιμα ίσως είναι υγιεινά αλλά τα σκεύη και τα πιάτα που χρησιμοποιείτε για την ετοιμασία και την κατανάλωση του φαγητού δεν είναι υγιεινά καθαρά, κάτι που θα μπορούσε να σας αρρωστήσει.

521 KITCHEN HOTSPOTS 200X200

Γνωρίζετε πραγματικά πώς να καθαρίσετε την κουζίνα;

Επιφάνειες

Η κουζίνα έχει τα περισσότερα μικρόβια από οποιοδήποτε άλλο...