Υγιή Χέρια

61 HEALTHY HANDS

Υγιεινή των χεριών συμβουλές για να προστατέψετε την οικογένειά σας από τα επιβλαβή μικρόβια

Καθημερινά τα χέρια μας κολλάνε κάθε είδους ιούς και ενώ ακούγεται απλό, η καλή υγιεινή των χεριών είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να προλάβετε την εξάπλωση των επιβλαβών μικροβίων και βακτηριδίων και να προστατέψετε εσάς και την οικογένειά σας από ασθένειες. 

Ανακαλύψτε περισσότερα σχετικά με την τεχνική για το πλύσιμο των χεριών και τη σημασία του πλυσίματος των χεριών για την υγεία σας.

Germ small

Πως να πλένετε τα χέρια σας

Όλη τη ζωή σας πλένετε τα χέρια σας - αλλά το κάνετε σωστά; Η καλή τεχνική πλυσίματος των χεριών είναι σημαντική για να εξασφαλίσετε την προστασία σας και των άλλων από την εξάπλωση των επιβλαβών μικροβίων. Μάθετε πώς θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας μέσα από τον απλό οδηγό μας.

621 IMPORTANCE OF HAND WASHING TO HEALTH 200X200

Συμβουλή για το πλύσιμο των χεριών

Το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι είναι ένας από τα σημαντικότερα και πιο απλά βήματα υγιεινής για την πρόληψη της εξάπλωσης μολύνσεων. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι ανακαλύπτουν πολλούς λόγους για να μην πλύνουν τα χέρια τους. Διαβάστε το παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικές από τις κοινές δικαιολογίες και γιατί είναι λανθασμένες

Tvätta händer

Πώς να Πλένετε τα Χέρια σας

Το πλύσιμο των χεριών είναι εύκολο και είναι και ο καλύτερος τρόπος για να προλάβετε τις ασθένειες. Μάθετε πότε και πως να πλένετε τα χέρια σας και δείτε τις συμβουλές μας για το πως μπορείτε να...