Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Αφήνει το σπίτι σας γρήγορα υγιεινά καθαρό

Τα Dettol Αντιβακτηριδιακά Πανάκια Επιφανειών Υγιεινή και Ασφάλεια εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηριδίων και ιών* όπως E. coli, σαλμονέλα, MRSA, και τον ιό της γρίπης και τον Covid-19. Με πλούσια και ενυδατική σύνθεση, έχουν σχεδιαστεί με βελτιωμένη τεχνολογία τσέπης ώστε να κλειδώνουν την υγρασία για γρήγορο καθαρισμό. Αρκετά ήπια για να χρησιμοποιηθούν σε βρεφικό εξοπλισμό και χώρους σερβιρίσματος/παρασκευής τροφίμων. Είναι το τέλειο κόλπο καθαρισμού για πιο καθαρό σπίτι με άρωμα φρεσκάδας. 

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Ανοίξτε το επανασφραγιζόμενο κάλυμμα, και βγάλτε ένα μαντηλάκι. Επανασφραγίστε μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε το με το κάλυμμα προς τα κάτω για να μην στεγνώσουν. Σκουπίστε επιφάνειες έπειτα πετάξτε το μαντηλάκι.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Εξουδετερώνουν τους ιούς του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης**
Τα μαντηλάκια μας έχει αποδειχθεί ότι εξουδετερώνουν τους ιούς του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης, συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19 και τον ανθεκτικό στα αντιβιοτικά σταφυλόκοκκο MRSA για να συμβάλλουν στην προστασία της οικογένειάς σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  • Δεν είναι κατάλληλο για παράθυρα, καθρέφτες, υφάσματα, βαμμένες ή λακαρισμένες επιφάνειες. Να μη χρησιμοποιείται με απορρυπαντικά ή άλλα απολυμαντικά. Αποφύγετε την επαφή με πλαστικά βρεφικά μπουκάλια, τα οποία μπορεί να σπάσουν κατά την αποστείρωση με ατμό.

  • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  • Όχι για προσωπική υγιείνη.

  • Μην το πετάτε στην τουαλέτα.

  • Μην καταψύχετε.

  • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. 

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό:
Benzalkonium Chloride
Φρεσκάδα
Άρωμα
Βοηθητικές ουσίες
Water
Καθαριστικές ουσίες
Αλκοόλη 
Δεν περιέχει
Χλώριο, Χρώμα, Οσμή

Ανά 100 g προϊόντος περιέχονται 0,40 g Αλκυλ διμεθυλο βενζυλ χλωριούχο αμμώνιο. Απολυμαντικό, Άρωμα, Hexyl Cinnamyl Aldehyde.

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό το προϊόν που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών, είναι ιδανικό για την προστασία της οικογένειάς σας κατά την εποχή της γρίπης.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα μαντηλάκια για πρόληψη της επιμόλυνσης των επιφανειών. Το μαντηλάκι έχει το πλεονέκτημα της μίας χρήσης. Είναι αντιληπτή η διαφορά του σε σύγκριση με ένα πανί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά σε επιφάνειες σε όλο το σπίτι.

Ναι. Αυτό το προϊόν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του ιού Covid-19 (SARS-CoV-2) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 

Το Χλωριούχο Βενζαλκόνιο (Benzalkonium Chloride) είναι το δραστικό συστατικό, μια ειδική σύνθεση που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών. Ανατρέξτε στην παραπάνω λίστα συστατικών για περισσότερες πληροφορίες.

Για απολύμανση επιφανειών: 

  • Ανοίξτετο επανασφραγιζόμενο κάλυμμα,και βγάλτε ένα μαντηλάκι. 
  • Επανασφραγίστεμετά από κάθε χρήση καιφυλάξτε το με το κάλυμμα προς τα κάτω για να μην στεγνώσουν. 
  • Σκουπίστε επιφάνειεςέπειτα πετάξτετο μαντηλάκι. 

Αυτά τα μαντηλάκια προορίζονται για καθαρισμό επιφανειών. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση των χεριών σας, επιλέξτε τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού.