Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL 2 ΣΕ 1 ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΠΡΕΪ ΓΙΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Αντιβακτηριδιακή σύνθεση για προστασία

Προστασία και αποτελεσματικότητα τόσο στα χέρια όσο και στις επιφάνειες

Το Dettol 2σε1 Αντισηπτικό Σπρέι για Χέρια και Επιφάνειες είναι ένα πρακτικό σπρέι σε μέγεθος ταξιδιού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα χέρια αλλά και στις επιφάνειες. Μπορείτε να απολυμάνετε τα χέρια σας και ένα μεγάλο εύρος επιφανειών όπου κι αν βρίσκεστε, με αυτή την αντιβακτηριδιακή φόρμουλα που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και ιών*, ενώ δε χρειάζεται ξέβγαλμα. Κρατήστε το και χρηιμοποιήστε το οπουδήποτε, οποτεδήποτε.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

 1. Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση, κρατήστε το δοχείο 15-20εκ. από την επιφάνεια.
 2. Για τα χέρια: Ψεκάστε κάθε χέρι για 3 δευτερόλεπτα μέχρι να είναι τελείως υγρά και τρίψτε τα μέχρι να στεγνώσουν.
  Για επιφάνειες: Ψεκάστε μια επιφάνεια που έχετε ήδη καθαρίσει μέχρι να καλυφθεί εντελώς. Αφήστε να στεγνώσει για 5 λεπτά και σκουπίστε. 
 3. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νερό.

Πάντα να δοκιμάζεται σε μια μη όρατη περιοχή πριν τη χρήση.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

*Αποτελεσματικό κατά των ιών, αδενοϊών, νοροϊών και ροταϊών

none
Ταχεία δράση
Εξουδετερώνει άμεσα το 99,9% των βακτηρίων και ιών. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν είναι κολλώδες. Αφήνει τα χέρια και τις επιφάνειες αναζωογονημένα και καθαρά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά εκτός και εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol. 

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Κάθε 100g προϊόντος περιέχουν 72g Αιθανόλης. Το προϊόν περιέχει: Citral, Geraniol, Limonene and Linalool.

  Συχνές ερωτήσεις

  Ναι, παροτρύνουμε τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν αυτό το προϊόν μετά τη χρήση. Καθώς τα υλικά συσκευασίας για αυτό το αντισηπτικό χεριών είναι ευρέως ανακυκλώσιμα, συνιστούμε να αποσυναρμολογήσετε τη δομή του προϊόντος πριν πετάξετε όλα τα μέρη της συσκευασίας στον κάδο ανακύκλωσης. 

  Απόλυτα. Το 2σε1 Αντισηπτικό Σπρέι μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητο δέρμα, καθώς περιέχει εκχύλισμα Aloe Vera. Ωστόσο, αν προκύψει ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση.

  Ναι, μετά από ανεξάρτητη εργαστηριακή δοκιμή, το Dettol 2σε1 Αντισηπτικό Σπρέι για Χέρια και Επιφάνειες έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του SARS-CoV-2, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

  Το 2σε1 Αντισηπτικό Σπρέι για Χέρια και Επιφάνειες έχει σχεδιαστεί για τις καθημερινές μετακινήσεις σας ή ως γρήγορη και εύκολη εναλλακτική για την απολύμανση των χεριών και των επιφανειών. Χρησιμοποιήστε το όπως και όποτε νιώθετε την ανάγκη. Να θυμάστε ότι για την απόλυτη υγιεινή των χεριών, η χρήση μπάρας σαπουνιού προτιμάται μακροπρόθεσμα.