Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΟ Σκοπός του Dettol

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ DETTOL

Καλώς ήλθατε στην επωνυμία της υγιεινής που βοηθάει στην προστασία της υγείας για περισσότερο από 80 χρόνια.

none

Η Ιστορία  Μας

Γνωρίζατε ότι η Dettol ανάγεται χρονικά στο 1933; Τα προϊόντα Dettol χρησιμοποιήθηκαν αρχικά σε νοσοκομεία ως αντισηπτικά για μητέρες μετά τον τοκετό και για ασθενείς μετά από χειρουργική επέμβαση. Εκείνη την εποχή, οι λοιμώξεις μπορούσαν να προκαλέσουν θανάσιμες επιπλοκές, αλλά μετά την κυκλοφορία του Dettol, τα περιστατικά επιλόχειας σήψης μειώθηκαν κατά 50%. 

Διαβάστε περισσότερα
none
none

Φανερά συστατικά

Υπερηφανευόμαστε για την παροχή προϊόντων που είναι απλά, ασφαλή και αποτελεσματικά. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από συστατικά που είναι φανερά σε όλους και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. 

Διαβάστε περισσότερα
none

Κοινωνικός Αντίκτυπος

Σήμερα, τα προϊόντα Dettol χρησιμοποιούνται από οικογένειες σε όλον τον κόσμο για καθαριότητα, προστασία και πρόληψη. Τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δέρμα όπως και στις επιφάνειες. Μπορούν να αφαιρέσουν τους μύκητες και να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στην πλύση. Είμαστε μέρος του οικιακού εξοπλισμού και υπερήφανοι γι’ αυτήν την ευθύνη. Μάθετε περισσότερα για το πώς ανταποδίδουμε. 

Διαβάστε περισσότερα
none
none

Επιστήμη και Καινοτομία

Τα Κέντρα Έρευνας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας μας υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Από τα κεντρικά μας εργαστήρια με έδρα στις ΗΠΑ έως τα περιφερειακά εργαστήριά μας στο Η.Β., την Κίνα και την Ινδία. Εδώ κάνουμε έρευνα, ανάπτυξη και δοκιμάζουμε σχολαστικά τα προϊόντα μας, για να είμαστε σίγουροι ότι είναι κατάλληλα για εσάς και το σπίτι σας.

Διαβάστε περισσότερα
none
none

Υγιεινές Συνήθειες για τους Γονείς

Αποστολή μας είναι να αναζητούμε πάντα ευκαιρίες για την εκπαίδευση των οικογενειών στην πρακτική υγιεινών συνηθειών και στις καλύτερες μεθόδους για να το κάνουν. Μάθετε πώς στοχεύουμε να βοηθήσουμε νέους γονείς να παρέχουν προστασία για την οικογένειά τους.

Διαβάστε περισσότερα
none

Προσπάθειες Βιωσιμότητας

Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός πιο καθαρού κόσμου και αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορήσαμε τα νέα μαντηλάκια μας που έχουν κατασκευαστεί από 100% βιοδιασπώμενες φυτικές ίνες και που εργαζόμαστε για την κυκλοφορία πιο βιώσιμων καινοτομιών. Άλλωστε, η καλοσύνη προς τον πλανήτη ξεκινάει από το σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα

Οι συνεργάτες μας

Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με πολλούς κορυφαίους οργανισμούς υγείας σε όλον τον κόσμο, όπως Allergy UK, The Global Hygiene Council, National Day Nursery Association και άλλους.