Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΔέντρα και ουρανός

Βιωσιμότητα

Πιστεύουμε στη δημιουργία ενός πιο καθαρού και πιο υγιούς κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος που εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε το αποτύπωμα άνθρακά μας από την αρχή της ζωής των προϊόντων μας έως το τέλος. Άλλωστε, πιστεύουμε ότι η καλοσύνη προς τον πλανήτη ξεκινάει από το σπίτι.

The Trigger Project 

Το The Trigger Project - μια πρωτοβουλία της Dettol initiative - έχει έναν ευγενή στόχο: να δημιουργήσει μια πλήρη συλλογή προϊόντων από βιώσιμα συστατικά.
Η πρωτοποριακή σκανδάλη του σπρέι χωρίς μέταλλο κυκλοφόρησε το 2018 και τώρα εφαρμόζεται σε όλο και περισσότερα προϊόντα μας παγκόσμια, με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους 2021. Έχουμε επίσης υιοθετήσει μικρότερο μέγεθος για τις φιάλες των σπρέι, το οποίο θα μειώσει τη συνολική χρήση πλαστικού βραχυπρόθεσμα.
Και δεν σταματάμε εδώ...

none

Η υπόσχεσή μας για τα πλαστικά

Η Dettol σε συνεργασία με τη μητρική εταιρεία RB, δεσμεύεται να απομακρύνει και να μειώσει τη χρήση πλαστικής συσκευασίας μίας χρήσης όπου είναι δυνατό για να βοηθήσουμε στην μείωση του αντίκτυπου που έχει στον πλανήτη μας.

Έως το 2025:

Το 100% των συσκευασιών μας θα είναι ανακυκλώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες.
• Όπου συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε πλαστικό στη συσκευασία,θα εξασφαλίσουμε έως το 2025, ότι τουλάχιστον το 25% είναι ανακυκλωμένο πλαστικό, όπου είναι δυνατό ή επιτρέπεται από τις ρυθμιστικές αρχές.
• Όλα τα προϊόντα της Dettol θα έχουν σαφείς ετικέτες για να σας υποδεικνύουν τον βέλτιστο τρόπο ανακύκλωσής τους.
• Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους για τη βελτίωση της ανακυκλωσιμότητας σε προβληματικά υλικά, όπως πλαστικοποιημένα φύλλα, μπανιέρες, συσκευασίες PVC, σύνθετα υλικά και αντλίες.
Το έργο μας δεν τελειώνει εδώ, θα συνεχίσουμε να εντοπίζουμε συνεργάτες και ενέργειες στις οποίες μπορούμε να προβούμε για έναν πιο καθαρό και πιο υγιή κόσμο.

Η Ειδικότητά μας