Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
nonedefault image alt

Πώς να προστατέψετε και να απολυμάνετε όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Εύκολες συμβουλές απολύμανσης για εφαρμογή όταν είστε εν κινήσει

Τα μικρόβια και τα βακτήρια είναι παντού. Δεν θέλετε να σας εμποδίσουν να ζήσετε την καθημερινή σας ζωή ή να δημιουργείτε αναμνήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε να έρθετε σε επαφή μαζί τους όταν είστε έξω. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αποφύγετε τα επιβλαβή μικρόβια και τα βακτήρια με τη βοήθεια του Dettol.

Η απολύμανση εν κινήσει θα προστατεύσει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα από επιβλαβή μικρόβια και βακτήρια σε εξωτερικούς χώρους. Θα σας βοηθήσει επίσης να σταματήσετε να φέρνετε ανεπιθύμητους επισκέπτες στο σπίτι σας, όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη απολυμαντικών που εξουδετερώνουν ή επηρεάζουν τα μικρόβια με διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους απολυμαντικών και τον τρόπο λειτουργίας τους εδώ για να σας προστατεύει ενώ είστε εν κινήσει.

Πώς να απολυμάνετε εν κινήσει

Έχετε το απολυμαντικό στα χέρια σας

Το πλύσιμο των χεριών είναι ένας καλός τρόπος για να παραμείνετε προστατευμένοι ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Ωστόσο, μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία να βρείτε τουαλέτα όταν είστε έξω. Η λύση; Να έχετε ένα μικρό απολυμαντικό χεριών στην τσάντα σας για γρήγορη και εύκολη προστασία εν κινήσει.

Τα απολυμαντικά χεριών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για την απολύμανση αυτών των μικρών διερευνητικών χεριών που αγγίζουν τα πάντα, ή για την απολύμανση των χεριών πριν και μετά το φαγητό.

Υπάρχουν τόσες πολλές ευκαιρίες να αγγίξουν τα χέρια επιφάνειες όπου κρύβονται μικρόβια. Σκεφτείτε χειρολαβές, πόρτες καταστημάτων, κουμπιά μηχανημάτων ανάληψης μετρητών, κινητά τηλέφωνα, χρήματα και όχι μόνο. Απλά καθαρίστε τα χέρια σας με Dettol Απολυμαντικό Gel Χεριών: ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να εξουδετερώσετε το 99,9% των βακτηρίων.

none

Απολυμάνετε επιφάνειες όταν είστε εν κινήσει

Να έχετε μαζί σας ένα πακέτο με απολυμαντικά μαντηλάκια για εύκολη προστασία απολύμανσης εν κινήσει. Ιδανικό για γρήγορο καθάρισμα σε καρεκλάκια, καρέκλες εστιατορίου και καροτσάκια. Απλά έχετε μια συσκευασία Dettol Power & Fresh Πανάκια Καθαρισμού Πολλαπλών Χρήσεων Citrus στην τσάντα σας και είστε έτοιμοι.

Έχετε μαζί σας προστασία πρώτων βοηθειών

Εάν βγάζετε βόλτα τα παιδιά, είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν πτώση. Κοψίματα και εκδορές μπορούν εύκολα να συμβούν κατά τη διάρκεια της διασκέδασης σε εξωτερικούς χώρους. Βοηθήστε τα να προστατευτούν από μικρόβια και μόλυνση απλώς εφαρμόζοντας λίγο Σπρέι Πλύσης Πληγών Dettol (δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα) και μετά καλύψτε με καθαρό επίθεμα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διατηρήσετε το σπίτι σας χωρίς μικρόβια, κάντε κλικ εδώ.

Η Ειδικότητά μας