Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΜητέρα με μωρό

Νέες μαμάδες: εδώ είναι ένα κιτ επιβίωσης για το καθάρισμα

Το καθάρισμα του σπιτιού μπορεί να μοιάζει ακόμη πιο τρομακτικό όταν συμπεριλαμβάνεται ένα νεογέννητο στην εικόνα, το οποίο είναι ο λόγος που ετοιμάσαμε μια λίστα για εσάς

Χρειάζονται πολλά για να μένει το σπίτι σας καθαρό και μπορεί να γίνει χαοτικό αν δεν έχετε μια λύση που να καλύπτει όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας. Το καθάρισμα του σπιτιού σας μπορεί να μοιάζει μια ακόμη πιο τρομακτική εργασία αν συμπεριλάβετε στην εικόνα ένα νεογέννητο. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε μια λίστα για εσάς: το «κιτ επιβίωσης για τη νέα μαμά», για το σπίτι σας.

Εδώ είναι τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο κιτ επιβίωσης της νέας μαμάς και που πρέπει να υπάρχουν στο ντουλάπι με τα καθαριστικά κάθε σπιτιού.

Καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων

Η προετοιμασία του φαγητού και η φροντίδα του μωρού σας σίγουρα φέρνουν τα πάνω κάτω. Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιείτε πολλά προϊόντα για να καθαρίσετε τις διάφορες επιφάνειες του σπιτιού σας όταν χρειάζεστε μόνο ένα. Δείτε το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικόγια ένα ευέλικτο διάλυμα καθαρισμού που δεν αφήνει σκληρές και δυνητικά επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Φίλτρα HEPA

Η ετυμηγορία ακόμη εκκρεμεί για τον αντίκτυπο των αλλεργιογόνων ουσιών στο παιδί σας. Γι’ αυτό παίξτε με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα φίλτρα HEPA στο σύστημα του φούρνου και της ηλεκτρικής σκούπας. Το HEPA σημαίνει «high-efficiency particulate arresting». Αυτά τα φίλτρα παγιδεύουν μικροσκοπικά σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες και κρατάνε τον αέρα που κυκλοφορεί στο σπίτι σας όσο το δυνατό πιο ασφαλή.

Αντισηπτικό Χεριών

Φυσικά, πρέπει κι εσείς να μένετε καθαροί. Επειδή το πλύσιμο των χεριών σας με σαπούνι συνέχεια μπορεί πραγματικά να αφυδατώσει την επιδερμίδα σας, χρησιμοποιήστε περιστασιακά και αντισηπτικό χεριών έτσι ώστε να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά χωρίς να προκαλείτε βλάβη στο δέρμα σας. Άλλες φορές, όταν είστε εν κινήσει, μπορεί να χρειαστεί να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά με κάτι διαφορετικό, όπως το Dettol Original Αντισηπτικό Gel Χεριών. Ιδανικό για την υγιεινή όταν εσείς και το μωρό σας είστε έξω!

none

Πλενόμενα Πανάκια

Σκεφτείτε το περιβάλλον όταν καθαρίζετε αντικαθιστώντας τις χαρτοπετσέτες με ένα σετ πλενόμενα πανάκια από μικροΐνες που μπορούν απλά να πλυθούν και να χρησιμοποιηθούν ξανά. Το να είσαι μαμά είναι μια αγχωτική εργασία και αυτά τα πανάκια μπορούν να σε σώσουν από τις χάρτινες πετσέτες σε απίστευτο ποσοστό.

Απολυμαντικά Μαντηλάκια

Το Dettol Power & Fresh Πανάκια Καθαρισμού Πολλαπλών Χρήσεων, βασικό για να διατηρηθεί ένα σπίτι όχι μόνο καθαρό αλλά και χωρίς μικρόβια, είναι το κυριότερο συστατικό του κιτ επιβίωσης για νέες μαμάδες. Η μία πλευρά σε αυτά τα απολυμαντικά μαντηλάκια είναι για καθημερινό καθάρισμα και η άλλη πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τρίψιμο σκληρότερων λεκέδων που απαιτούν περισσότερη δύναμη. Το σημαντικότερο; Και οι δύο πλευρές εξουδετερώνουν το 99,9% των ιών και των βακτηρίων, έτσι ώστε να είναι ένα προϊόν must για κάθε κουζίνα, μπάνιο και παιδικό δωμάτιο.

Η προετοιμασία για να κρατήσετε το σπίτι του νεογέννητου καθαρό και ασφαλές είναι τόσο απλή αν έχετε αυτό το κιτ επιβίωσης για νέες μαμάδες έτοιμο για χρήση. Ετοιμάστε το κιτ σας σήμερα για να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε κάθε κατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να διατηρήσετε το υπόλοιπο σπίτι καθαρό, ενώ το μωρό σας μεγαλώνει, κάντε κλικ εδώ.

Η Ειδικότητά μας