Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΈνα μωρό και ένας γιατρός

Υγιεινές Συνήθειες για τους Γονείς

Γνωρίζουμε ότι ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές στην υγιεινή μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά στην υγεία μας. Γι’ αυτό, το κάναμε αποστολή μας να αναζητούμε πάντα ευκαιρίες για την εκπαίδευση των οικογενειών στην πρακτική υγιεινών συνηθειών.

Πιο υγιεινές πρακτικές για πιο υγιή μωρά

Η γέννηση ενός μωρού είναι μια σημαντική και συναρπαστική στιγμή για τους νέους γονείς, αλλά φέρει και τεράστια ευθύνη για τη φροντίδα του. Αυτήν την εποχή, η προστασία του νεογέννητου από ασθένειες και λοιμώξεις γίνεται πιο σημαντική από ποτέ. Άλλωστε τα νεογέννητα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως.

Μαθήματα σε νέες μαμάδες για υγιεινές συνήθειες σε όλον τον κόσμο

Η Dettol έχει περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στην υγιεινή και σταθερό ενδιαφέρον για την προστασία νεογέννητων και βρεφών από λοιμώξεις. Γι’ αυτό κάθε χρόνο εκπαιδεύουμε στην υγιεινή νέες μητέρες σε όλο τον κόσμο.

none

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς

Συνεργαζόμαστε με ποικιλία συνεργατών από φιλανθρωπικές οργανώσεις και ΜΚΟ έως επαγγελματίες του τομέα υγειονομικής περίθαλψης, όπως παιδιάτρους, μαίες και διάφορους κυβερνητικούς οργανισμούς σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο για να προσεγγίσουμε νέες μαμάδες και να τις διδάξουμε μερικές βασικές και πανίσχυρες συνήθειες υγιεινής ώστε να προστατέψουμε την υγεία, όχι μόνο του νεογέννητου αλλά και όλης της οικογένειάς τους.

Προστασία για όλους

Στόχος μας είναι να προστατέψουμε τους νέους γονείς, να τους βοηθήσουμε να διατηρήσουν τις οικογένειές τους υγιείς και να τους διδάξουμε πώς μερικές μικρές παρεμβάσεις μπορούν να έχουν τεράστια επίδραση και να παρέχουν προστασία στην οικογένειά τους.
Στη Dettol πιστεύουμε με ζήλο στη δύναμη της εκπαίδευσης στην υγιεινή, κάτι που βρίσκεται στο κέντρο της οντότητάς μας, καθώς βοηθάει στην προστασία των οικογενειών από ασθένειες και βοηθάει στην παροχή ενός υγιεινού ξεκινήματος στη ζωή των νεογέννητων.

Η Ειδικότητά μας