Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΟικογένεια σε σαλόνι

Η Ιστορία Μας

Τα προϊόντα Dettol που αρχικά χρησιμοποιήθηκαν σε νοσοκομεία τη δεκαετία του ’30, βρήκαν σύντομα μια θέση στο σπίτι. Σήμερα, είμαστε μια κορυφαία επωνυμία στον τομέα της υγιεινής που εμπιστεύονται εκατομμύρια άνθρωποι.

Όλα άρχισαν με ένα έμφυτο ένστικτο για προστασία


Όλοι έχουμε στη φύση μας το να προστατεύουμε τους αγαπημένους μας από οποιαδήποτε βλάβη και ασθένεια. Είτε πρόκειται για την προστασία των οικογενειών, των φίλων, των κατοικίδιων ή ακόμη και των ξένων στις κοινότητές μας, η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Ανεξάρτητα από το ποιος είστε, είτε είστε επαγγελματίας υγείας είτε γονιός, η ερώτηση από όλες τις πλευρές ήταν πάντα πώς μπορώ να προστατεύω αποτελεσματικά όλους όσους νοιάζομαι;


Η αμφισβήτηση του status quo με την επιστήμη


Στις αρχές του 19ου αιώνα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι η ασθένεια ήταν αποτέλεσμα της ανισορροπίας του οργανισμού. Η Dettol, ωστόσο, υιοθέτησε μια διαφορετική προσέγγιση. Είμαστε υπερήφανοι για την προοδευτική επιστήμη που εκπροσώπησε έναν νέο τρόπο σκέψης: ότι οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα μικροβίων με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή κατά τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Στη συνέχεια ανακαλύφθηκε ότι εκατομμύρια ασθένειες μπορούν να προληφθούν με αποτελεσματικές πρακτικές υγιεινής.


Έτσι γεννήθηκε η Dettol


Η Dettol, με τη δύναμη αυτού του βιολογικού ενστίκτου για την προστασία της κοινωνίας και την αξιοποίηση της επιστημονικής μας ειδίκευσης, ξεκίνησε μια αποστολή για τη δημιουργία ενός πιο υγιεινού, πιο καθαρού και πιο ασφαλούς κόσμου. Ξεκινήσαμε με τη σύνθεση αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας έχοντας αυτήν την αποστολή στο μυαλό μας. Το αποτέλεσμα ήταν να γεννηθεί η ιδέα ενός ξίφους (που σκοτώνει επιβλαβή μικρόβια) και μιας ασπίδας (για την προστασία των κοινοτήτων μας). Χρόνια μετά, εξακολουθούμε να προασπίζουμε αυτήν την ιδεολογία και έχουμε γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγείας και της υγιεινής που είμαστε σήμερα.


Αποτελεσματικότητα, εμπιστοσύνη και εκπαίδευση


Η Dettol γεννήθηκε το 1933, δημιουργήθηκε για τους γιατρούς και χρειάστηκε αρχικά όταν εκατομμύρια μητέρες και μωρά πέθαιναν από σήψη μετά τον τοκετό. Εκπαιδεύσαμε επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης και τους εξοπλίσαμε με Dettol για να απολυμαίνουν ιατρικές προμήθειες πριν τον τοκετό, εξαλείφοντας την έκθεση της ασθενούς σε βακτήρια και ιούς. Μόλις 2 χρόνια αργότερα, τα περιστατικά επιλόχειας σήψης μειώθηκαν κατά 50%.

Dettol poster

1935 - 1939

Η Dettol έγινε διαθέσιμη σε ανθρώπους από όλον τον κόσμο με τη μορφή αντισηπτικού υγρού και αναγνωρίστηκε επίσης ως ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα έως σήμερα.

Dettol packs

1950

Η Dettol έγινε ευρέως διαθέσιμη.

Two Dettol posters

1958

Κυκλοφόρησε σε παντοπωλεία του Η.Β.

Η Dettol γίνεται πρωτοπόρος στον τομέα υγείας και υγιεινής μέσω της καινοτομίας

Δεν θέλαμε η μάχη μας για την καταπολέμηση των μικροβίων να περιοριστεί στην απολύμανση ιατρικών προμηθειών και την αντιμετώπιση εκδορών και πληγών. Χέρια, επιφάνειες και ρούχα αποτελούν επίσης έδαφος για την ανάπτυξη βακτηρίων και ιών που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες στους ανθρώπους. Το 1979, η Dettol άρχισε να επεκτείνει περαιτέρω την τεχνολογία, την τεχνογνωσία και τους πόρους της, για να εισάγει νέες μορφές προστασίας περισσότερων ανθρώπων και χωρών σε όλον τον κόσμο με πραγματικά πανίσχυρους τρόπους. Και... δεν έχουμε σταματήσει να καινοτομούμε από τότε.
Products

Καθώς η Dettol συνέχισε να αναπτύσσεται και να εκπληρώνει την υπόσχεσή της για προστασία, αγαπήθηκε ακόμη περισσότερο από εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 124 χώρες.

none

Το γεγονός είναι ότι, ακόμη και αν η Dettol και η κοινότητά μας από προστάτες έχουν βελτιώσει τα θέματα υγείας και υγιεινής παγκοσμίως, έχουμε ακόμη πολλές μάχες να δώσουμε για έναν καλύτερο κόσμο.

Συνεχίζουμε να προστατεύουμε

Προσπαθούμε να συνεχίσουμε να προστατεύουμε από μικρόβια κάθε στιγμή. Δεν έχει σημασία ποιοι είστε ή από πού κατάγεστε. Είμαστε σε αυτό μαζί, ας δώσουμε όλοι τη μάχη για έναν πιο υγιή και πιο χαρούμενο κόσμο.

Η Ειδικότητά μας