Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneA doctor in Africa with a kid

Κοινωνικός Αντίκτυπος

Πιστεύουμε ότι κανένας δεν πρέπει να νιώθει αδύναμος να προστατεύσει αυτούς και αυτά που αγαπάει. Γι’ αυτό η ποιότητα και τα αξιόπιστα προϊόντα υγιεινής βρίσκονται στον πυρήνα του έργου μας. Κατανοούμε ότι η καλή υγιεινή είναι η βάση της καλής υγείας και ότι η καλή υγεία είναι απαραίτητη για μια καλή ζωή.

Ο αγώνας μας: να κάνουμε την καλή υγιεινή μια πραγματικότητα που ο καθένας μπορεί να επιτύχει

Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε έναν πιο υγιή κόσμο δημιουργώντας βάσεις καλής υγιεινής. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την καλή υγιεινή μια πραγματικότητα που ο καθένας μπορεί να επιτύχει. Τα μικρόβια κοστίζουν στα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης 570 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως [1] και εκατομμύρια ζωές χάνονται από ασθένειες που μπορούν να προληφθούν. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε να παρέχουμε αντιβακτηριδιακά προϊόντα ποιότητας και μαζική εκπαίδευση υγιεινής.

Βοήθεια σε εκατομμύρια οικογένειες παγκοσμίως

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις γνώσεις που έχει εμφυτεύσει η Dettol σε εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο για την καλή υγιεινή. Από τους προπαππούδες έως τα νεογέννητα, οι λύσεις μας σχετικά με την υγιεινή, βοηθούν στην προστασία αυτών που είναι υγιείς και αυτών των οποίων το ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο ευάλωτο.

none

Αξιοποίηση της δύναμης των προστατών

Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να ενδυναμώσουμε και να εξοπλίσουμε τους ανθρώπους με τις κατάλληλες γνώσεις για την καλή υγιεινή ώστε να σπάσουμε την αλυσίδα των λοιμώξεων. Αυτός είναι ο λόγος που σιγουρευόμαστε ότι:

  • Εκπαιδεύουμε άτομα όπως παιδιά, νέες μητέρες, εργάτες στην πρώτη γραμμή, ηγέτες κοινοτήτων και όχι μόνο σχετικά με τη σπουδαιότητα της υγιεινής μέσω των προγραμμάτων μας. Για παράδειγμα, έχουμε προσεγγίσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια νέες μητέρες και εκατομμύρια παιδιά και εφήβους παγκοσμίως με τα σχολικά προγράμματά μας αναφορικά με την εκπαίδευση της υγιεινής μας.
  • Συνεργαζόμαστε με Κυβερνητικές και δημόσιες αρχές (εθνικές και τοπικές) για να διαδραματίσουμε έναν κεντρικό ρόλο στην πολιτική και τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη υποδομής και την παρακολούθηση και την εφαρμογή. Κύρια προτεραιότητά μας είναι τα σχολεία και τα κέντρα υγειονομικής περίθαλψης.
  • Πανεπιστημιακή Κοινότητα/Ιατρική και Εκπαιδευτές: η επικέντρωση της έρευνας και της επιστημονικής κατανόησης γύρω από θέματα υγιεινής, αναπτύσσει αξιοπιστία και κύρος. Κέντρα εκμάθησης για τη διδασκαλία υγιεινής και περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης όπου ο κίνδυνος είναι υψηλός.
  • Μέσα: προάγουμε την εκπαίδευση στην υγιεινή και την υγεία με την τηλεοπτική επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έντυπα μέσα.

Συνεργαζόμαστε με διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις και ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο, για να φέρουμε την εκπαίδευση στην υγεία στα σπίτια πολλών άπορων οικογενειών. Είναι αυτές οι μεμονωμένες μικροπαρεμβάσεις που προκαλούν παγκόσμια αλλαγή μεγάλης διάρκειας. Η Dettol είναι ο απανταχού παρών προστάτης που θα συνεχίσει να προστατεύει τους ανθρώπους γύρω σας.

Project: Access Funds

Δεσμευόμαστε επίσης να βοηθάμε όταν οι άνθρωποι το χρειάζονται περισσότερο και συχνά αυτό είναι όταν ξεσπάει καταστροφή. Για παράδειγμα, στο πλαίσιο της μητρικής εταιρείας μας RB, έχουμε κινητοποιήσει 40 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας στο πλαίσιο του Αγώνα RB για Πρόσβαση Κεφαλαίων με σκοπό την υποστήριξη του συλλογικού αγώνα μας κατά της μετάδοσης του Covid-19. Η άμεση προσοχή μας είναι στην αντιμετώπιση του άγχους που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές και οι κοινότητές μας, όπου δραστηριοποιούμαστε προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα της λοίμωξης.

Τα επώνυμα προϊόντα μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην προώθηση της υγιεινής και της υγείας για την καταπολέμηση της τρέχουσας πανδημίας Covid-19.

none
Laxman NarasimhanGlobal CEO της RB
none

Ανακούφιση από Καταστροφή

Όπου ξεσπάει καταστροφή, η Dettol ανταποκρίνεται με παροχή δωρεάν προϊόντων και μερικές φορές χρηματικών δωρεών σε μια προσπάθεια ανακούφισης από την καταστροφή. Θέλουμε να σας συμπαρασταθούμε και αυτό είναι που μας κινητοποιεί κάθε μέρα. Το να είμαστε σε θέση να προστατεύουμε τους ανθρώπους και τα μέρη που αγαπάμε.
Παραπομπές:

  1. Global Health and the Future Role of the United States. Washington (DC): National Academies Press (US); 2017 May 15. 3, Infectious Diseases, Pandemic Influenza, and Antimicrobial Resistance: Global Health Security Is National Security. Διαθέσιμο από: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK458470/

Η Ειδικότητά μας