Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΆνθρωποι σε meeting

Οι Συνεργάτες Μας

Είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με πολλούς κορυφαίους οργανισμούς υγείας σε όλον τον κόσμο, όπως ΕΟΔΥ, The Global Hygiene Council, Water.org και πολλούς άλλους.

Διαβάστε παρακάτω καθώς προβάλλουμε μερικές από τις μοναδικές συνεργασίες μας παγκοσμίως. 

Στο επίκεντρο: Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας

Προσφέραμε 6,5 τόνους αντισηπτικών απολυμαντικών προϊόντων Dettol στον ΕΟΔΥ για την προστασία των εργαζομένων στις κινητές μονάδες του, για την ανίχνευση και τον έλεγχο πιθανών κρουσμάτων COVID-19.
Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε υποστήριξη στο έργο του ΕΟΔΥ και πιστεύουμε ότι η δωρεά μας θα συνεισφέρει στην προστασία των εργαζομένων και των αγαπημένων τους.
Με αφορμή τη δωρεά προς τον ΕΟΔΥ, θέλουμε να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας τόσο από τον COVID-19 όσο και από άλλους ιούς και βακτήρια. Στον αγώνα που συνεχίζουμε να δίνουμε, μπορούμε όλοι να συμβάλουμε, προστατεύοντας αυτούς που μας προστατεύουν!

#WeAreAllProtectors

Στο επίκεντρο: Project Hope 

Η Reckitt Benckiser (RB) και οι συνεργάτες της, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν επανάσταση στην πρόσβαση των προϊόντων υγείας και υγιεινής σε 1 εκατομμύριο αστικά νοικοκυριά, με την στήριξη της κυβέρνησης του Η.Β. Ένα εκατομμύριο αστικά νοικοκυριά θα λάβουν προϊόντα υγείας και υγιεινής καθώς το Project Hope μεγαλώνει.

Στο επίκεντρο: Water.org (Κένυα)

Η οικογένεια RB (που περιλαμβάνει το Dettol) έχει κάνει δωρεά 69 εκατομμυρίων σελινίων Κένυας στη Water.org σε μια προσπάθεια να κάνει την υγιεινή δικαίωμα και όχι προνόμιο. Ελπίζουμε να αλλάξουμε τις ζωές περισσότερων από 68.000 Κενυατών και να συγκεντρώσουμε νέο κεφάλαιο ύψους τουλάχιστον 292 εκατομμυρίων σελινίων της Κένυας, για να λήξει η κρίση του νερού και της απολύμανσης στην Κένυα εντός δύο ετών.

A kid smiling

Στο επίκεντρο: The Global Hygiene Council (Η.Β.)


Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγιεινής, Global Hygiene Council, παρέχει σε οικογένειες, σχολεία και επιχειρήσεις, πρακτικές υγιεινές συμβουλές για το σπίτι καθώς και απλές συμβουλές υγιεινής για όταν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Το Συμβούλιο το οποίο ιδρύθηκε το 2006, ελπίζει μακροπρόθεσμα να αλλάξει τις συμπεριφορές υγιεινής του κοινού. Η Dettol έχει δώσει στο Συμβούλιο απεριόριστη χορηγία από τότε που ιδρύθηκε. 

Στο επίκεντρο: BSI (Ινδία)

Σε μια χώρα όπου το 53% του πληθυσμού δεν έχει πρόσβαση σε τουαλέτα και όπου πάνω από 120 χιλιάδες παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν ετησίως από διάρροια, η Ινδία χρειάζεται τη βοήθειά μας. Το «Dettol Banega Swachh India» είναι ένα φιλόδοξο 5ετές πρόγραμμα που έχει σκοπό να επιλύσει τις ανάγκες υγιεινής και απολύμανσης της χώρας. Δεσμευτήκαμε να επενδύσουμε ποσό 100 crore ρουπίες Ινδίας σε αυτήν την πρωτοβουλία, η οποία θα έχει ως στόχο να προωθήσει πραγματική συμπεριφορική αλλαγή και να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις απολύμανσης σε όλη τη χώρα.

Η Ειδικότητά μας