Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
noneΜια γυναίκα επιλέγει προϊόντα

Φανερά Συστατικά

Αναρωτηθήκατε ποτέ από τι φτιάχνονται τα απολυμαντικά, έχετε πάρει ένα προϊόν και έχετε διαβάσει το πίσω μέρος της συσκευασίας και παρ’ όλα αυτά δεν καταλαβαίνετε ακριβώς τι είναι αυτά τα συστατικά και ποιος είναι ο σκοπός που εξυπηρετούν; Λοιπόν, αυτό είναι για εσάς.

Τι σημαίνει ο όρος διαφανής;

Στη Dettol, πιστεύουμε ότι δεν είναι αρκετό να είσαι απλά ειλικρινής για το τί περιέχουν τα προϊόντα, αλλά πρέπει να είσαι και διαφανής.
Τι συστατικά υπάρχουν στα προϊόντα μας; Πώς μπορούμε να τα ονομάσουμε με τους πιο φιλικούς για τους καταναλωτές όρους; Ποιος είναι ο σκοπός αυτών των συστατικών; Εδώ υπάρχουν μερικές απορίες που σκοπεύουμε να λύσουμε.

Γιατί είναι σημαντική η διαφάνεια;

Πιστεύουμε στην προορατική επιλογή της διαφάνειας για τα συστατικά των προϊόντων μας έτσι ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε όλα τα στοιχεία για το τι φέρνετε στο σπίτι σας και χρησιμοποιείτε γύρω από τους αγαπημένους σας.

none

Είμαστε βαθιά υπερήφανοι που παρουσιάζουμε στοιχεία διαφάνειας συστατικών σε μερικές από τις συσκευασίες των προϊόντων μας και στις σελίδες περιγραφής των προϊόντων μας στην διαδικτυακή μας σελίδα. Κατηγοριοποιούμε τα συστατικά μας σε ομάδες ανάλογα με τη λειτουργία τους έτσι ώστε να είναι εύκολη η κατανόησή τους. Εδώ έχουμε ένα παράδειγμα.

Τι χρησιμοποιούμε λοιπόν στα προϊόντα μας;

Αντιβακτηριδιακά και ιοκτόνα δραστικά συστατικά για ανώτερη προστασία

Βασιστείτε σε εμάς για αξιόπιστη προστασία από τα μικρόβια. Εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, παράγουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που καταπολεμούν τους παθογόνους και επιβλαβείς μικροοργανισμούς που μπορούν να βρεθούν σε χέρια, σώμα, υφάσματα και επιφάνειες. Χρησιμοποιούμε μικροβιοκτόνα δραστικά συστατικά, όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το γαλακτικό οξύ, το κιτρικό οξύ και άλλα πολλά για να κρατάμε την οικογένειά σας ασφαλή από επιβλαβή βακτήρια και ιούς.

Μάθετε περισσότερα για την επιστήμη πίσω από τα δραστικά συστατικά εδώ: Επιστήμη και Καινοτομία

Πανίσχυρα Καθαριστικά

Τα καθαριστικά μας εξουδετερώνουν βρομιά, λίπη και ρύπους. Με ένα μείγμα φυσικών και συνθετικών συστατικών που έχουμε δημιουργήσει, τα καθαριστικά συστατικά μας δημιουργούν σαπουνάδα και πλούσιο αφρό που κάνουν εύκολη την απολύμανση και ευχάριστη την εμπειρία καθαρισμού.

Περισσότερες Βοηθητικές Ουσίες

Τα συστατικά που κατηγοριοποιούνται ως «βοηθητικές ουσίες» χρησιμοποιούνται με σκοπό να δημιουργήσουν εμφάνιση, υφή και απόδοση που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες μας. Οι βοηθητικές ουσίες περιλαμβάνουν συνδετικές ουσίες, σκιατικές ύλες, συντηρητικά και διογκωτικά μέσα έτσι ώστε το προϊόν να έχει την εμπειρία χρήσης που γνωρίζετε, αγαπάτε και εμπιστεύεστε.

Με Αέρα Αρώματος

Τα προϊόντα μας είναι αναμεμειγμένα με τα αγαπημένα αρώματα των καταναλωτών και έχουν ελεγχθεί σχολαστικά για να εξασφαλιστεί η ικανοποίηση της πλειονότητας των καταναλωτών. Χρησιμοποιούμε το άρωμα ως ένα σήμα για τις αισθήσεις που υποδεικνύει ότι το σώμα, οι επιφάνειες και τα ρούχα είναι καθαρά. Τα αρώματά μας που αποτελούνται από αιθέρια έλαια ή μερικώς συνθετικά συστατικά, δεν απογοητεύουν.

Ήπια ενυδατικά συστατικά

Για τα προϊόντα ατομικής φροντίδας, ενυδατικά συστατικά χρησιμοποιούνται για την προστασία, την ενυδάτωση και τη θρέψη της επιδερμίδας. Αυτά τα ενυδατικά συστατικά εξασφαλίζουν ότι τα δραστικά συστατικά καθαρισμού και απολύμανσης δεν αφυδατώνουν ποτέ τα χέρια και το σώμα σας αλλά αντίθετα αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο.

Η Ειδικότητά μας