Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL TRU CLEAN ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ

Κατάλληλο για χρήση σε πολλές επιφάνειες

Φυτικής προέλευσης δραστική ουσία

Το Tru Clean Αντιβακτηριδιακό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων δεν περιέχει βλαβερά χημικά όπως χλώριο, χρωστικές ουσίες και φωσφορικά άλατα. Αντ’αυτού το Tru Clean χρησιμοποιεί μια φυτικής προέλευσης δραστική ουσία, το γαλακτικό οξύ, για να εξουδετερώσει τα βακτήρια και να προστατεύσει το σπίτι σας.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Να δοκιμάζετε πάντοτε το προϊόν πρώτα σε μια μη ορατή επιφάνεια για 5 λεπτά πριν τη χρήση. Χρησιμοποιήστε μόνο στις σκληρές, μη πορώδεις επιφάνειες και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. 

ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ: Περιστρέψτε το στόμιο στη θέση «on». Διατηρήστε τη φιάλη σε όρθια θέση και ψεκάστε από απόσταση 20-25 cm. Σκουπίστε και ξεβγάλτε το προϊόν με νερό. 

ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ: Καθαρίστε προηγουμένως την επιφάνεια. Περιστρέψτε το στόμιο στη θέση «on». Διατηρήστε τη φιάλη σε όρθια θέση και ψεκάστε από απόσταση 20-25 cmΨεκάστε 2-3 φορές και σκουπίστε τόσο, ώστε να καλύψετε την επιφάνεια που θέλετε να απολυμάνετε. Αφήστε την επιφάνεια υγρή για 5 λεπτά, έπειτα σκουπίστε και ξεβγάλτε την περιοχή με νερό.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Οι φιάλες του Tru Clean Αντιβακτηριδιακό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων είναι 100% ανακυκλώσιμες: αφαιρέστε το περίβλημα και απορρίψτε τη φιάλη στον κάδο ανακύκλωσης.

**Για να καθαρίσετε οποιονδήποτε ηλεκτρικό εξοπλισμό, ψεκάστε πρώτα σε ένα πανί.

none
Εξουδετρώνει Βακτήρια
Το σπρέι μας έχει αποδειχθεί ότι εξουδετερώνει βακτήρια. Παρασκευάζεται με ένα φυτικής προέλευσης συστατικό που εξουδετερώνει τα βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  • Όχι για την προσωπική υγιεινή. 

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  • Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά την χρήση.

  • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξέπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/Επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

  • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση.

  • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol.  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό αν δεν νιώθετε καλά. 

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό
Lactic acid
Φρεσκάδα
Άρωμα
Δεν Περιέχει
Χλώριο, Χρωστικές ουσίες
Βοηθητικά
Water, Dipropylene Glycol N-Butylether
Καθαριστικά
Ethoxylated Alcohol, Sulphonic Acid, Sodium Hydroxide

Κάθε 100g προϊόντος περιέχουν 2,4 g γαλακτικού οξέος. Επίσης περιέχει < 5% µη ιονικά τασιενεργά , <5% ανιονικά τασιενεργά, απολυμαντικό, άρωμα, , Hexyl Cinnamal, Linalool.

Συχνές ερωτήσεις

Ναι. Το Tru Clean Αντιβακτηριδιακό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων δεν περιέχει βλαβερά χημικά όπως χλώριο, χρωστικές ουσίες και φωσφορικά άλατα. Αντ’αυτού χρησιμοποιεί μια φυτικής προέλευσης δραστική ουσία, το γαλακτικό οξύ, για να εξουδετερώσει τα βακτήρια και να προστατεύσει το σπίτι σας.

Ναι, οι φιάλες είναι 100% ανακυκλώσιμες: αφαιρέστε το περίβλημα και απορρίψτε τη φιάλη στον κάδο ανακύκλωσης.

Το Tru Clean Αντιβακτηριδιακό Καθαριστικό Πολλαπλών Χρήσεων είναι κατάλληλο για  ποικιλία επιφανειών πάγκων εργασίας, ανατρέξτε στις πληροφορίες ασφαλείας παραπάνω και αυτές που βρίσκονται στη φιάλη κατά την αγορά.

Ναι. Ωστόσο, ψεκάστε πρώτα σε πανί - όχι απευθείας στην ηλεκτρονική συσκευή, πριν το καθάρισμα.