Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ALL IN ONE ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ SPRING WATERFALL

Ψεκάστε σε μαλακές ή σκληρές επιφάνειες για γρήγορη απολύμανση

Χρησιμοποιήστε το σε όλους τους χώρους για υγιεινά καθαρό σπίτι με άρωμα φρεσκάδας

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι εμποδίζει την εξάπλωση των επιβλαβών βακτηρίων και ιών. Το Dettol εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων σε σκληρές και μαλακές επιφάνειες και ταυτόχρονα αρωματίζει τον χώρο. 

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Απολύμανση μαλακών και σκληρών επιφανειών

 • Ανακίνησε καλά πριν την χρήση. Κρατήστε το δοχείο 15-20 εκ. μακριά από μια επιφάνεια που έχετε ήδη καθαρίσει και ψεκάστε την μέχρι να καλυφθεί εντελώς.
 • Να μη διαπερνάει το ύφασμα όταν χρησιμοποιείται σε μαλακές επιφάνειες. 
 • Αφήστε να στεγνώσει. Δε χρειάζεται να το σκουπίσετε.
 • Οι επιφάνειες μπορεί να διαφέρουν σε ποιότητα. Πάντα δοκιμάστε το προϊόν σε ένα μικρό, δυσδιάκριτο σημείο πριν από τη χρήση. 
 • Μη χρησιμοποιείτε σε γυαλισμένο ξύλο, βαμμένες επιφάνειες ή ακρυλικά πλαστικά. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.

 

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι εξουδετερώνει τα παρακάτω βακτήρια, ιούς και μύκητες:

Βακτηρίδια και Μύκητες- E. coli, Σαλμονέλα, Λιστέρια, Χρυσίζων Σταφυλόκοκκος aureus, Καμπυλοβακτηρίδιο, Στρεπτόκοκκος, Μύκητας των ποδιών του αθλητή, MRSA  

*Ιοί- Γρίπης τύπου A H1N1, Ρινοϊός (η κύρια αιτία του κοινού κρυολογήματος), Ροταϊός (η κύρια αιτία μολυσματικής διάρροιας σε παιδιά), Αναπνευστικός Συγκυτιακός Ιός (η κύρια αιτία λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού σε παιδιά), Πολυμιελίτιδα Τύπου 1, Αδενοϊός Τύπου 2, Ιοί του Απλού Έρπητα Τύπου 1 & 2, ιός της Ηπατίτιδας A και SARS-CoV-2 (Covid-19).

none
Εξουδετερώνει τους ιούς του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης*
Το σπρέι μας έχει αποδειχθεί ότι εξουδετερώνει τους ιούς του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης τον MRSA με ανθεκτικότητα σε αντιβιοτικά και τον ιό Covid-19. Η προστασία των αγαπημένων μας από βακτήρια και ιούς που προκαλούν ασθένειες εξαρτάται από εμάς. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol. 

 • Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες, θερμές επιφάνειες.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 • Μην καπνίζετε. Δοχείο υπο πίεση. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης.

 • Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Να φοράτε προστατευτικά γυαλιά για τα μάτια.

 • Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό.

 • Μην χρησιμοποιείτε σε γυαλισμένο ξύλο, βαμμένες επιφάνειες ή ακρυλικά πλαστικά. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ.  

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό
Ethanol, Quaternary Ammonium Compounds
Φρεσκάδα
Άρωμα
Βοηθητικά
Water, Monoethanolamine, Ammonium Hydroxide, Sodium Lauroyl, Sarcosinate, Propellant
Δεν περιέχει
Χλώριο

Ανά 100g περιέχει 58,00g αιθανόλης, 0,10g Σακχαρινικό αλκυλ-οδιμεθυλ-ο-βενζυλ-αμμώνιο Περιέχει απολυμαντικό, άρωμα.

Συχνές ερωτήσεις

 • Ποιες είναι μερικές από τις χρήσεις για το Dettol Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι;

  Το Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι μας είναι μια υπέροχη λύση για κάθε τύπο εργασίας καθαρισμού και απολύμανσης. Αυτό το πολυεργαλείο όχι μόνο απολυμαίνει γρήγορα τις σκληρές επιφάνειες, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ταπετσαρίες για καθαρό και υγιεινό σπίτι. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε παραπάνω.

 • Μπορεί το Dettol Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι να χρησιμοποιηθεί σε λευκά είδη;

  Ναι, αλλά προσέξτε να μην εμποτιστεί το ύφασμα.

 • Το Dettol Αντιβακτηριδιακό All in One Απολυμαντικό Σπρέι είναι αποτελεσματικό κατά των ιών του κοινού κρυολογήματος, της γρίπης και του Covid-19;

  Ναι, αυτό το προϊόν εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών όπως Γρίπης τύπου A H1N1, Ρινοϊός (η κύρια αιτία του κοινού κρυολογήματος), Ροταϊός (η κύρια αιτία μολυσματικής διάρροιας σε παιδιά), Αναπνευστικός Συγκυτιακός Ιός (η κύρια αιτία λοίμωξης του κατώτερου αναπνευστικού σε παιδιά), Πολιομυελίτιδα Τύπου 1, Αδενοϊός Τύπου 2, Ιοί του Απλού Έρπητα Τύπου 1 & 2, ιός της Ηπατίτιδας A και SARS-CoV-2 (Covid-19).