Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ POWER & FRESH ADVANCE ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ GREEN APPLE

Απομακρύνει λίπος, καμμένο φαγητό και βρομιά

Αφήνει το σπίτι σας αστραφτερά καθαρό με άρωμα φρεσκάδας

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, όπως E.coli, τον ιό της γρίπης και τον ιό Covid-19. Επίσης, αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας. Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό αντιμετωπίζει και την πιο σκληρή βρομιά, όπως καμμένο φαγητό, μαγειρικά λίπη και υπολείμματα μπάνιου με την πρώτη προσπάθεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φιάλη του σπρέι απευθείας σε διάφορες, πλενόμενες επιφάνειες για σπίτι καθαρό από άκρη σε άκρη.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Απολύμανση επιφανειών

 • Γυρίστε το ακροφύσιο στη θέση "ON". Κρατώντας το μπουκάλι όρθιο, ψεκάστε από απόσταση 20-25 εκ. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά, καθαρίστε σκουπίζοντας και μετά ξεβγάλτε. Δοκιμάστε το προϊόν πάντα πριν τη χρήση, αφήνοντάς το για 5 λεπτά σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δε φαίνεται.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Με 3x Καθαριστική Δράση**
Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό διαλύει τα πιο επίμονα λίπη, τη βρομιά και τους ρύπους για πιο γρήγορο και υψηλά αποτελεσματικό καθάρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Ακατάλληλο για πορώδεις επιφάνειες όπως μάρμαρα, ξύλο, βαμμένες επιφάνειες, επιφάνειες εμαγιέ, μεταλλικές ή επιχρυσωμένες επιφάνειες. Μην το αφήνετε σε επαφή με πλαστικά για πολύ χρόνο. Ξεπλύντε καλά με νερό τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με φαγητό. Χρησιμοποιήστε το μόνο σε σκληρές μη-πορώδεις επιφάνειες και ξεβγάλτε καλά με νερό.

 • Όχι για την προσωπική υγιεινή.

 • Δοκιμάστε το προϊόν πάντα πριν τη χρήση σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δε φαίνεται.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 • Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό.

 • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση.

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό
Benzalkonium Chloride
Φρεσκάδα
Άρωμα
Δεν Περιέχει
Χλώριο
Βοηθητικές ουσίες
Water, Trisodium Salt of MGDA
Καθαριστικές ουσίες
Alkyl Dimethyl Amine Oxide, Phenoxyisopropanol, Monoethanolamine

Ανά 100g προϊόντος περιέχονται 0.11g Χλωριούχου Βενζαλκόνιου. Περιέχει <5% μη ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα, Hexyl Cinnamyl Aldehyde.

Συχνές ερωτήσεις

 • Σε ποιες επιφάνειες είναι κατάλληλη η χρήση του Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό;

  Είτε πρόκειται για κεραμικά πλακάκια, κουφώματα PVC και όχι μόνο, το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό έχει σχεδιαστεί για πολλούς χώρους του σπιτιού. Ελέγξτε τη φιάλη κατά την αγορά για περισσότερες πληροφορίες.

 • Είναι το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό κατάλληλο για να το χρησιμοποιήσω στον πάγκο εργασίας μου;

  Ναι, είναι απόλυτα κατάλληλο για να το χρησιμοποιήσετε σε πάγκους εργασίας κουζίνας και τραπέζια. Ανατρέξτε στις πληροφορίες ασφαλείας παραπάνω και στη φιάλη για περισσότερα.