Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL POWER & FRESH ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ CITRUS

Δρα σε λίπη, καμμένο φαγητό και βρομιά

Αφήνει τις επιφάνειες αστραφτερές με άρωμα μεγάλης διάρκειας

Η σύνθεση ταχείας δράσης του Dettol εξουδετερώνει αποδεδειγμένα το 99,9% των βακτηρίων*, όπως E. Coli, MRSA και τον SARS-CoV-2. Αυτά τα πανάκια αντιμετωπίζουν την πιο σκληρή βρομιά, όπως καμμένο φαγητό, λίπη κουζίνας και υπολείμματα μπάνιου. Χρησιμοποιήστε αυτό το αντιβακτηριδιακό πανάκι για γρήγορο, αποτελεσματικό καθάρισμα και επιφάνειες εκπληκτικά αστραφτερές με άρωμα διαρκείας. 

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Ανοίξτε το επανασφραγιζόμενο κάλυμμα, και βγάλτε ένα πανάκι. Επανασφραγίστε μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τα με το κάλυμμα προς τα κάτω για να μη στεγνώσουν. Σκουπίστε τις επιφάνειες και έπειτα πετάξτε το πανάκι.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Για δράση σε λίπη, καμμένο φαγητό και βρομιά για γρήγορο, και αποτελεσματικό καθάρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  • Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό.

  • Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα: Να το χρησιμοποιείτε μόνο σε σκληρές μη πορώδεις επιφάνειες και να ξεπλένετε με άφθονο νερό. Σε παιχνίδια: Χρησιμοποιείστε μόνο σε σκληρές μη πορώδεις επιφάνειες.

  • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol.  ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το κέντρο δηλητηριάσεων ή έναν γιατρό.

  • Μην το πετάτε στην τουαλέτα.

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό
Benzalkonium Chloride
Φρεσκάδα
Άρωμα
Καθαριστικά
Alcohol, Alkylpolyglycoside (C9-C11), Propylene Glycol Butyl Ether, Ethanolamine
Βοηθητικά
Water, Antifoam Emulsion

Ανά 100g προϊόντος περιέχονται 0,40g χλωριούχο Αλκυλ διμεθυλο βενζυλ αμμώνιο. Περιέχει < 5% μη ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα.

Συχνές ερωτήσεις

Ναι. Αυτό το προϊόν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του ιού Covid-19 (SARS-CoV-2) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

Ναι, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επιφάνειες παρασκευής φαγητού, όπως και καρεκλάκια παιδιών. Το Dettol δεν περιέχει χλώριο, χρωστικές ουσίες και φωσφορικά άλατα.

Αυτό το προϊόν, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, είναι ιδανικό για την προστασία της οικογένειάς σας κατά την εποχή της γρίπης. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες στο πίσω μέρος της συσκευασίας για τον πιο αποτελεσματικό καθαρισμό.

Δεν το συνιστούμε. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μαντηλάκι στα χέρια σας, χρησιμοποιήστε τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού.