Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ORIGINAL ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΌ GEL ΧΕΡΙΩΝ ME ΑΝΤΛΙΑ

Αντιβακτηριδιακή σύνθεση για προστασία

Αφήνει το δέρμα υγιεινά καθαρό και απαλό

Το Dettol Αντισηπτικό Gel Χεριών είναι ένα πρακτικό τζελ με αντλία. Μπορείτε να διατηρείτε την υγιεινή σας ενώ μετακινείστε, με μια σύνθεση που σας βοηθάει να προστατευτείτε από επιβλαβή βακτήρια και ιούς. Αυτό το αντισηπτικό χεριών εξουδετερώνει το 99,9% βακτηρίων και ιών χωρίς ανάγκη για σαπούνι ή νερό.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

 

 1. Πιέστε μέχρι να έχετε ποσότητα τόση όσο το νύχι του αντίχειρά σας στην παλάμη σας και τρίψτε έντονα τα χέρια σας μεταξύ τους μέχρι να στεγνώσει.
 2. Χρησιμοποιήστε ανάμεσα στα πλυσίματα. 
 3. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε νερό.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

*Ιός Covid-19 = SARS-CoV-2

none
Ταχεία δράση
Εξουδετερώνει άμεσα το 99,9% των βακτηρίων και ιών. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν είναι κολλώδες. Αφήνει τα χέρια αναζωογονημένα και καθαρά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά εκτός και εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol. 

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Αντιβακτηριδιακό
  Dent. Alcohol
  Βοηθητική ουσία
  Water
  Πυκνωτικό
  PEG/PPG-17/6 Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine PEG/PG Co-polymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylates, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine
  Υγραντική ουσία
  Propylene Glycol
  Φρεσκάδα
  Άρωμα

  Κάθε 100g προϊόντος περιέχουν 63g Αιθανόλης. Περιέχει Limonene

  Συχνές ερωτήσεις

  Ναι, παροτρύνουμε τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν αυτό το προϊόν μετά τη χρήση. Καθώς τα υλικά συσκευασίας για αυτό το αντισηπτικό χεριών είναι ευρέως ανακυκλώσιμα, συνιστούμε να αποσυναρμολογήσετε τη δομή του προϊόντος πριν πετάξετε όλα τα μέρη της συσκευασίας στον κάδο ανακύκλωσης. 

  Απόλυτα. Το Αντισηπτικό Gel μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητο δέρμα. Ωστόσο, αν προκύψει ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση.

  Ναι, μετά από ανεξάρτητη εργαστηριακή δοκιμή, το Dettol Αντισηπτικό Gel Χεριών έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του ιού Covid-19 (SARS-CoV-2) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης.

  Το Αντισηπτικό Gel Χεριών έχει σχεδιαστεί για τις καθημερινές μετακινήσεις σας ή ως γρήγορη και εύκολη εναλλακτική για την απολύμανση των χεριών. Χρησιμοποιήστε το όπως και όποτε νιώθετε την ανάγκη. Να θυμάστε ότι για την απόλυτη υγιεινή των χεριών, η χρήση μπάρας σαπουνιού προτιμάται μακροπρόθεσμα.