Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ ΧΕΡΙΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ CHAMOMILE

Αντιβακτηριδιακή σύνθεση για απομάκρυνση βρωμιάς και βακτηριδίων

Αφήνει τα χέρια υγιεινά καθαρά και απαλά 

Ενθαρρύνετε το πιο αποτελεσματικό, συχνό πλύσιμο των χεριών με το Dettol Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο για αυτόματη συσκευή No-Touch. Αυτό το κρεμοσάπουνο χεριών που είναι απαλό στο δέρμα και σκληρό με τα μικρόβια καθαρίζει τους ρύπους για υγιεινά καθαρά χέρια. Ο αισθητήρας διανέμει αυτόματα το αντιβακτηριδιακό σαπούνι μόλις τοποθετήσετε τα χέρια σας κάτω από το στόμιο και το κάνει ιδανικό για κουζίνες και μπάνια.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

How to Use

Για το πλύσιμο των χεριών

 1. Αντικαταστήστε το καπάκι του ανταλλακτικού με την αντλία της προηγούμενης συσκευασίας Dettol κρεμοσάπουνο. Σφίχτε καλά.
 2. Βρέξτε τα χέρια σας και πιέστε διπλά την αντλία για να πέσουν δύο δόσεις κρεμoσάπουνο.
 3. Πλύνετε τα χέρια σας για 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, βεβαιώνοντας ότι καλύπτονται από σαπουνάδα. Μην ξεχνάτε τα νύχια και τους αντίχειρες. Ξεβγάλετε καλά με νερό. ΜΗΝ γεμίζετε το άδειο μπουκάλι αν δεν το έχετε ξεβγάλει.  

More ways to use this product…

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Απαλό με το Δέρμα
Εμπλουτισμένο με πρόσθετους ενυδατικούς παράγοντες που αφήνουν τα χέρια ενυδατωμένα.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Μόνο για εξωτερική χρήση.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά εκτός εάν γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκου.

 • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε αμέσως με άφθονο νερό.

 • Αν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός, ζητήστε ιατρική βοήθεια. Να φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των 3 ετών.

  none

  INGREDIENTS

  Αντιβακτηριδιακό
  Salicylic Acid
  Βοηθητικά
  Aqua, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Acrylates/PEG-10 Maleate/Styrene Copolymer
  Καθαριστικά
  Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate
  Φρεσκάδα
  Άρωμα

  Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Acrylates/PEG-10 Maleate/Styrene Copolymer, Citric Acid, Salicylic Acid, Parfum, Tetrasodium EDTA, Chamomilla Recutita Flower Extract, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone

  Συχνές ερωτήσεις

  • Το Dettol Κρεμοσάπουνο Χεριών Ανταλλακτικό περιέχει άρωμα;  

   Ναι, απολαύστε το Dettol Κρεμοσάπουνο Χεριών Ανταλλακτικό 750ml στα παρακάτω αρώματα: Soothe, Sensitive, Chamomile και Grapefruit. Η πρόθεση είναι να βοηθήσουμε στην απομάκρυνση των οσμών από τα χέρια σας, ενώ αναδεικνύουμε την αίσθηση ότι τα χέρια σας είναι καθαρά και αναζωογονημένα.

  • Μπορώ να αντικαταστήσω το Dettol Κρεμοσάπουνο Χεριών με παρόμοιο αντισηπτικό χεριών;

   Όχι. Η συμβουλή των ειδικών είναι να χρησιμοποιείτε πάντα αντιβακτηριδιακό σαπούνι και νερό όταν είναι προσβάσιμα. Αυτό παρέχει τον πιο υγιεινό καθαρισμό. Αν και τα αντισηπτικά χεριών περιέχουν αντιβακτηριδιακά και ιοκτόνα δραστικά συστατικά, συνιστούμε τη χρήση τους ως μια ενδιάμεση λύση μέσα στην ημέρα όταν δεν υπάρχει προσβάσιμο νερό και σαπούνι.