Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΑΪΜ

Προστασία 5 σε 1 (βακτήρια, οσμές, άλατα, βρoμιά, φρεσκάδα)

Χρήση για καλύτερη λειτουργία του πλυντηρίου

Χρησιμοποιήστε το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου κάθε 2 μήνες σε άδειο πλυντήριο για να εξουδετερώσετε το 99,9% των βακτηρίων και να απομακρύνετε τα άλατα ώστε να βελτιώσετε τη λειτουργία του πλυντηρίου σας. Αυτό το αντιβακτηριδιακό υγρό που περιέχει πανίσχυρους καθαριστικούς παράγοντες θα απολυμάνει ακόμη και τα πιο κρυφά σημεία του πλυντηρίου σας, θα σταματήσει τις δυσάρεστες οσμές και θα αφήσει φρεσκάδα που διαρκεί

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Στο Πλύσιμο

 1. Χρησιμοποιήστε το σε κενό κάδο, κάθε 2 μήνες. Συνιστώμενη δόση ανά χρήση 250 ml. Ρίξτε το καθαριστικό υγρό Dettol στo συρτάρι του απορρυπαντικού χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό. 
 2. Επιλέξτε το πρόγραμμα των 60 °C χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

 1. Συρτάρι απορρυπαντικού, γυάλινη πόρτα και λάστιχα: Αραιώστε μία κουταλιά της σούπας (15 ml) σε 200 ml νερό. Χρησιμοποιήστε ενα σφουγγάρι για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών, έπειτα σκουπίστε με καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε γάντια. 
 2. Εσωτερικό Πλυντηρίου: Ρίξτε το υπόλοιπο υγρό από την φιάλη στη θήκη του απορρυπαντικού. (Μη χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό). Κάντε μια πλύση στους 60°C χωρίς ρούχα. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε και δεύτερο πρόγραμμα σε περίπτωση παλαιού πλυντηρίου που δεν έχει καθαριστεί ξανά.

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Βελτιώνει τη λειτουργία του πλυντηρίου
Αυτό το πανίσχυρο αντιβακτηριδιακό υγρό θα απομακρύνει βακτήρια, οσμές και άλατα για πιο υγιεινά ρούχα γεμάτα φρεσκάδα. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Να φοράτε προστατευτικά για τα μάτια και το πρόσωπο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους εφόσον αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, έχετε μαζί σας τον περιέκτη ή την ετικέτα του προϊόντος. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά τη χρήση.

 • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Απολυμαντικό
  Benzalkonium Chloride, Lactic Acid, BIS (3-Aminopropyl) Dodecylamine
  Καθαριστικά
  Citric Acid, Alcohol C8-18 ethoxylated propoxylated
  Βοηθητικά
  Water, Sodium Hydroxide, Acrylamide Cationic Polymer, Dye
  Φρεσκάδα
  Άρωμα

  Ανά 100g. περιέχει 2,25g χλωριούχου βενζαλκόνιου, 9.99g Γαλακτικού Οξέος, 0.13g Ν,Ν -δις- (3-αμινο-προπυλο) -δωδεκυλαμίνη. Περιέχει <5% Μη Ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα

  Συχνές ερωτήσεις

  • Πώς χρησιμοποιείτε το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου; 

   το Πλύσιμο] 

   • Χρησιμοποιήστε το σε άδειο πλυντήριο, κάθε 2 μήνες. Συνιστώμενη δοσολογία 250 ml. Ρίξτε το υγρό στη θήκη του απορρυπαντικού, χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό.
   • Επιλέξτε το πρόγραμμα των 60 °C χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο.

   [Θήκη απορρυπαντικού] 

   • Συρτάρι απορρυπαντικού, γυάλινη πόρτα και λάστιχα: Αραιώστε μία κουταλιά της σούπας (15 ml) σε 200 ml νερό. Χρησιμοποιήστε ενα σφουγγάρι για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών, έπειτα σκουπίστε με καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε γάντια.
  • Το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου γεμίζει τον κάδο με αφρό;

   Ναι. Ο αφρός θα απομακρύνει βρομιά και ρύπους από το πλυντήριο. 

  • Είναι ένα διάλυμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά στο πλυντήριό μου;

   Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται στο πλυντήριό σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Για καλύτερα αποτελέσματα; Κάθε δύο μήνες. Αν ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα θα αποφύγετε βρομιά και άλατα που επηρεάζουν το πλυντήριό σας.