Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΑΪΜ

Προστασία 5 σε 1 (βακτηρίδια, οσμές, άλατα, βρωμιά, φρεσκάδα)

Χρήση για καλύτερη λειτουργία του πλυντηρίου

Χρησιμοποιήστε το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου κάθε 2 μήνες σε άδειο πλυντήριο για να εξουδετερώσετε το 99,9% των βακτηριδίων και να απομακρύνετε τα άλατα ώστε να βελτιώσετε τη λειτουργία του πλυντηρίου σας. Αυτό το αντιβακτηριδιακό υγρό που περιέχει πανίσχυρους καθαριστικούς παράγοντες θα απολυμάνει ακόμη και τα απόκρυφα σημεία του πλυντηρίου σας, θα σταματήσει τις δυσάρεστες οσμές και θα αφήσει φρεσκάδα που διαρκεί

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

στο Πλύσιμο

 1. Χρησιμοποιήστε το σε κενό κάδο, κάθε 2 μήνες. Συνιστώμενη δόση ανά χρήση 250 ml. Ρίξτε το καθαριστικό υγρό Dettol στo συρτάρι του απορρυπαντικού χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό. 
 2. Επιλέξτε το πρόγραμμα των 60 °C χωρίς να τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

 1. Συρτάριαπορρυπαντικού, γυάλινη πόρτα και λάστιχα:Αραιώστε μία κουταλιά της σούπας (15 ml) σε 200 ml νερό. Χρησιμοποιήστε ενα σφουγγάρι για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών, έπειτα σκουπίστε σε καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε γάντια. 
 2. Εσωτερικό Πλυντηρίου: Ρίξτε το υπόλοιπο υγρό από την φιάλη στη θήκη του απορρυπαντικού. (Μη χρησιμοποιήσετε απορρυπαντικό). Κάντε μια πλύση στους 60°C χωρίς ρούχα. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε και δεύτερο πρόγραμμα σε περίπτωση παλαιού πλυντηρίου που δεν έχει καθαριστεί ξανά.

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Βελτιώνει τη λειτουργία του πλυντηρίου
Αυτό το πανίσχυρο αντιβακτηριδιακό υγρό θα απομακρύνει βακτηρίδια, οσμές και άλατα για πιο υγιεινά ρούχα γεμάτα φρεσκάδα. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Μην αναμειγνύετε με χλώριο ή άλλα οικιακά προϊόντα.

 • Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Επιβλαβές για την υδρόβια ζωή με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Απολυμαντικό
  Benzalkonium Chloride, Lactic Acid, BIS (3-Aminopropyl) Dodecylamine
  Καθαριστικά
  Citric Acid, Alcohol C8-18 ethoxylated propoxylated
  Βοηθητικά
  Water, Sodium Hydroxide, Acrylamide Cationic Polymer, Dye
  Φρεσκάδα
  Άρωμα

  Ανά 100g. περιέχει 2,25g χλωριούχου βενζαλκόνιου, 9.99g Γαλακτικού Οξέοςύ, 0.13g Ν,Ν -δις- (3-αμινο-προπυλο) -δωδεκυλαμίνη. Περιέχει <5% Μη Ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα

  Συχνές ερωτήσεις

  • Πώς χρησιμοποιείτε το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου; 

   [στο Πλύσιμο] 

   • Χρησιμοποιήστε το σε άδειο πλυντήριο, κάθε 2 μήνες. Συνιστώμενη δοσολογία 250 ml. Ρίξτε το υγρό στη θήκη του απορρυπαντικού, χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό. Χρησιμοποιήστε το σε κενό κάδο, κάθε 2 μήνες. Συνιστώμενη δόση ανά χρήση 250 ml. Ρίξτε το καθαριστικό υγρό Dettol στo συρτάρι του απορρυπαντικού χωρίς να προσθέσετε απορρυπαντικό. 
   • Επιλέξτε το πρόγραμμα των60 °C χωρίςνα τοποθετήσετε ρούχα στον κάδο.

   [Θήκη απορρυπαντικού] 

   • Συρτάρι απορρυπαντικού, γυάλινη πόρτα και λάστιχα: Αραιώστε μία κουταλιά της σούπας (15 ml) σε 200 ml νερό. Χρησιμοποιήστε ενα σφουγγάρι για τον καθαρισμό αυτών των επιφανειών, έπειτα σκουπίστε σε καθαρό πανί. Χρησιμοποιήστε γάντια.
  • Το Dettol Απολυμαντικό Καθαριστικό Πλυντηρίου γεμίζει τον κάδο με αφρό;

   Ναι. Ο αφρός θα απομακρύνει βρωμιά και ρύπους από το πλυντήριο. 

  • Είναι ένα διάλυμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά στο πλυντήριό μου;

   Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί στο πλυντήριό σας σε τακτά χρονικά διαστήματα. Για καλύτερα αποτελέσματα; Κάθε δύο μήνες. Αν ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα θα αποφύγετε βρομιά και άλατα που επηρεάζουν το πλυντήριό σας.