Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ

Σταματάει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια στην πηγή για πιο καθαρά ρούχα

Αφήνει τα ρούχα με άρωμα που διαρκεί

Όταν πλένετε σε θερμοκρασίες κάτω των 60 °C μόνο με απορρυπαντικό, τα βακτηρίδια μπορούν να επιβιώσουν στο πλυντήριό σας και τα ρούχα σας. Έχει σύνθεση που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων σε θερμοκρασίες κάτω των 15 °C, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ προλαμβάνει το ξεθώριασμα και το ξέβαμμα των χρωμάτων. Απλώς προσθέστε το κανονικά στην πλύση μέσα στη θήκη του μαλακτικού, αφού χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό σας.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Πλυντήριο

 • Προσθέστε 2 καπάκια στη θήκη του μαλακτικού του πλυντηρίου σας.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό στους 20°C για 10 λεπτά.

Μούλιασμα: Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερού και αφήστε τα να μουλιάσουν για 15 λεπτά.

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο. 

 *Εργαστηριακά ελεγμένο στον ιό της γρίπη H1N1, RSV, Ιό του έρπητα τύπου 1, Κορονοϊό και & SAR-COV-2 (COVID-19)

none
Με φρεσκάδα που διαρκεί για 12 ώρες*
Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό εξουδετερώνει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια στην πηγή για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα μένουν καθαρά, με άρωμα φρεσκάδας. 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

 • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν φοράτε φακούς, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε άμεσα το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή έναν γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευτείτε / Επισκεφθείτε ένα γιατρό.

 • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος  ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε / Επισκεφθείτε ένα γιατρό.

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Απολυμαντικό
  Dicapryl/Dicapylyl, Dimonium Chloride, Benzalkonium Chloride
  Βοηθητικά
  Water, C12-C14 Pareth 7, Sodium Bicarbonate, Dye
  Δεν περιέχει
  Άρωμα, Χλώριο, Χρωστικές Ουσίες, Αλλεργιογόνα
  Φρεσκάδα
  Άρωμα 

  Περιέχει Τεταρτοταγείς ενώσεις αμμωνίου, di -C8-10-αλκυλοδιμεθυλο, χλωρίδια / Τεταρτοταγείς ενώσεις αμμωνίου, βενζυλο-C12-18-αλκυλ-διμεθυλο, χλωρίδια. Περιέχει < 5% Μη ιονικά τασιενεργά, απολυμαντικό.

  Συχνές ερωτήσεις

  • Σε τι διαφέρει το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα από το κανονικό Καθαριστικό Πλυντηρίου; 

   Η σύνθεσή μας για το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες και αλλεργιογόνα, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για κάθε άνθρωπο με προβληματικό ή ευερέθιστο δέρμα. 

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα με μαλακτικό ρούχων; 

   Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται αντί μαλακτικού ρούχων. Τοποθετήστε το στη θήκη που κανονικά προορίζεται για το τελευταίο.

  • Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα είναι ασφαλές για ανακύκλωση;

   Ναι. Παροτρύνουμε τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν αυτό το προϊόν μετά τη χρήση. Καθώς τα υλικά συσκευασίας για αυτή τη φιάλη είναι ευρέως ανακυκλώσιμα, συνιστούμε να αποσυναρμολογήσετε τα μέρη του προϊόντος και να βεβαιωθείτε ότι βγάζετε την ετικέτα του προϊόντος πριν πετάξετε όλα τα μέρη της συσκευασίας στον κάδο ανακύκλωσης.