Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ

Εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν οσμές στην πηγή τους για πιο καθαρά ρούχα

Αφήνει τα ρούχα με άρωμα που διαρκεί

Όταν πλένετε σε θερμοκρασίες κάτω των 60°C μόνο με απορρυπαντικό, τα βακτήρια μπορούν να επιβιώσουν στο πλυντήριο και τα ρούχα σας. Έχει σύνθεση που εξουδετερώνει τον SARS-CoV-2 και το 99.9% των βακτηρίων στη θερμοκρασία των 20°C, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ προλαμβάνει το ξεθώριασμα και το ξέβαμμα των χρωμάτων. Απλώς προσθέστε το κανονικά στην πλύση μέσα στη θήκη του μαλακτικού, αφού χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό σας.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Πλυντήριο

 • Προσθέστε 2 καπάκια στη θήκη του μαλακτικού του πλυντηρίου σας.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό στους 20°C για 10 λεπτά.

Μούλιασμα: Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερού και αφήστε τα να μουλιάσουν για 15 λεπτά.

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο. 

 *Εργαστηριακά ελεγμένο στον ιό της γρίπη H1N1, RSV, Ιό του έρπητα τύπου 1, Κορονοϊό και & SARS-COV-2 (COVID-19)

none
Με φρεσκάδα που διαρκεί για 12 ώρες*
Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό εξουδετερώνει τα βακτήρια που προκαλούν οσμές στην πηγή τους για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα μένουν καθαρά. 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

 • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν φοράτε φακούς, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε άμεσα το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή έναν γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευτείτε/Επισκεφθείτε ένα γιατρό.

 • ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος  ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε ένα γιατρό.

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Απολυμαντικό
  Dicapryl/Dicapylyl Dimonium Chloride, Benzalkonium Chloride
  Βοηθητικά
  Water, C12-C14 Pareth 7, Sodium Bicarbonate, Powder Sodium Carbonate
  Δεν περιέχει
  Άρωμα, Χλώριο, Χρωστικές Ουσίες, Αλλεργιογόνα
  Φρεσκάδα
  Άρωμα 

  Ανά 100 g υγρού, περιέχει 1,44 g διδεκυλο χλωριούχο διμεθυλοαμμώνιο και 0,96 g (C12-18-αλκυλο) χλωριούχο διμέθυλο βενζυλαμμώνιο. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό.

  Συχνές ερωτήσεις

  • Σε τι διαφέρει το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα από το κανονικό Καθαριστικό Πλυντηρίου; 

   Η σύνθεσή μας για το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα δεν περιέχει τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες και αλλεργιογόνα, με αποτέλεσμα να είναι ιδανική για κάθε άνθρωπο με προβληματικό ή ευερέθιστο δέρμα. 

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα με μαλακτικό ρούχων; 

   Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα πρέπει να χρησιμοποιείται αντί μαλακτικού ρούχων. Τοποθετήστε το στη θήκη που κανονικά προορίζεται για το μαλακτικό.

  • Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων Χωρίς Άρωμα είναι ασφαλές για ανακύκλωση;

   Ναι. Παροτρύνουμε τους καταναλωτές να ανακυκλώνουν αυτό το προϊόν μετά τη χρήση. Καθώς τα υλικά συσκευασίας για αυτή τη φιάλη είναι ευρέως ανακυκλώσιμα, συνιστούμε να αποσυναρμολογήσετε τα μέρη του προϊόντος και να βεβαιωθείτε ότι βγάζετε την ετικέτα του προϊόντος πριν πετάξετε όλα τα μέρη της συσκευασίας στον κάδο ανακύκλωσης.