Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ

Σταματάει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια στην πηγή για πιο καθαρά ρούχα

Αφήνει τα ρούχα με άρωμα που διαρκεί

Όταν πλένετε σε θερμοκρασίες κάτω των 60 °C μόνο με απορρυπαντικό, τα βακτηρίδια μπορούν να επιβιώσουν στο πλυντήριό σας και τα ρούχα σας. Έχει σύνθεση που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων σε θερμοκρασίες κάτω των 15 °C, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα ενώ προλαμβάνει το ξεθώριασμα και το ξέβαμμα των χρωμάτων. Απλώς προσθέστε το κανονικά στην πλύση μέσα στη θήκη του μαλακτικού, αφού χρησιμοποιήσετε το απορρυπαντικό σας.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Πλυντήριο

 • Προσθέστε 2 καπάκια στη θήκη μαλακτικού του πλυντηρίου σας

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό στους 20 ºC και αφήστε το για 10 λεπτά

 • Μούλιασμα: Προσθέστε 1 καπάκι σε 2,5 λίτρα νερό και αφήστε να μουλιάσει για 15 λεπτά

** Εργαστηριακά ελεγμένο στον ιό της γρίπη H1N1, RSV, Ιό του έρπητα τύπου 1, Κορονοϊό και & SAR-COV-2 (COVID-19)

 

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο. 

** Εργαστηριακά ελεγμένο στον ιό της γρίπη H1N1, RSV, Ιό του έρπητα τύπου 1, Κορονοϊό και & SAR-COV-2 (COVID-19)

*Σε βρεγμένα υφάσματα στο πλυντήριο ρούχων

none
Με φρεσκάδα που διαρκεί για 12 ώρες*
Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό εξουδετερώνει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια στην πηγή για να εξασφαλίσει ότι τα ρούχα μένουν καθαρά, με άρωμα φρεσκάδας. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική δερματική αντίδραση.

 • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν φοράτε φακούς, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε άμεσα το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή έναν γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευτείτε / Επισκεφθείτε ένα γιατρό.

  none

  ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  Απολυμαντικό
  Dicapryl/Dicapylyl, Dimonium Chloride, Benzalkonium Chloride
  Βοηθητικά
  Water, C12-C14 Pareth 7, Sodium Bicarbonate, Dye
  Δεν περιέχει
  Χλώριο
  Φρεσκάδα
  Άρωμα 

  Ανά 100g υγρού, περιέχει 1,44g διδεκυλο χλωριούχο διμεθυλαμμώνιο και 0,96g αλκυλο χλωριούχο διμεθυλο βενζυλαμμώνιο. Περιέχει <5% μη ιονικά τασιενεργά, Απολυμαντικό, Άρωμα, Butyl Phenyl Methyl Propional, Hexyl Cinnamal and Citronellol.

  Συχνές ερωτήσεις

  • Είναι κατάλληλη η χρήση του Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων στα ρούχα των παιδιών μου; 

   Ναι. Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα υφάσματα, καθώς και στα ρούχα των παιδιών.  

  • Μπορεί το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων να προλάβει το ξεθώριασμα και το ξέβαμμα; 

   Ναι, το προϊόν προστατεύει από την κοινή ανησυχία που προκαλεί το πλύσιμο των ρούχων και δεν είναι άλλη από το ξεθώριασμα και το ξέβαμμα των χρωμάτων. 

  • Μπορώ να νιώθω σιγουριά ότι η συσκευασία δεν θα επιτρέψει στα παιδιά μου να απασφαλίσουν και να χρησιμοποιήσουν το προϊόν; 

   Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Απολυμαντικό Ρούχων διαθέτει βιδωτό καπάκι έτσι ώστε να μην μπορούν τα παιδιά να το ανοίξουν. Για περισσότερη ασφάλεια, φυλάξτε το προϊόν σε μια δυσπρόσιτη περιοχή της κουζίνας/του σπιτιού.