Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΟ POWER & FRESH ADVANCE ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ POMEGRANATE AND LIME SPLASH

Απομακρύνει λίπος, καμμένο φαγητό και βρωμιά

Αφήνει το σπίτι σας αστραφτερά καθαρό με άρωμα φρεσκάδας

Το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, όπως E.coli και τον ιό της γρίπης και τον Covid-19. Επίσης, αφήνει ένα άρωμα φρεσκάδας. Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό αντιμετωπίζει και την πιο σκληρή βρωμιά, όπως καμμένο φαγητό, μαγειρικά λίπη και υπολείμματα μπάνιου με την πρώτη προσπάθεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φιάλη του σπρέι απευθείας σε διάφορες, πλενόμενες επιφάνειες για σπίτι καθαρό από άκρη σε άκρη.

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Απολύμανση επιφανειών

 • Γυρίστε το ακροφύσιο στη θέση "ON". Κρατώντας το μπουκάλι όρθιο, ψεκάστε από απόσταση 20-25 εκ. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά, καθαρίστε σκουπίζοντας και μετά ξεβγάλτε. Δοκιμάστε το προϊόν πάντα πριν τη χρήση, αφήνοντάς το για 5 λεπτά σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δεν φαίνεται.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Με 3x Καθαριστική Δράση**
Αυτό το πανίσχυρο καθαριστικό διαλύει τα πιο επίμονα λίπη, βρωμιά και ρύπους για πιο γρήγορο και υψηλά αποτελεσματικό καθάρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Όχι για την προσωπική υγιεινή.

 • Δοκιμάστε το προϊόν πάντα πριν τη χρήση σε κάποιο σημείο της επιφάνειας που δεν φαίνεται.

 • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

 • Να μη γίνεται κατάποση.

 • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται κατάποση των προϊόντων Dettol. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το Κέντρο Δηλητηριάσεων ή γιατρό.

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό
Benzalkonium Chloride
Φρεσκάδα
Perfume
Βοηθητικές ουσίες
Water, Sodium Iminodisuccinate
Καθαριστικές ουσίες
C9-C11 Pareth 6, Citric Acid, Ethanol, 2-Propoxypropanol

Συχνές ερωτήσεις

 • Σε ποιες επιφάνειες είναι κατάλληλη η χρήση του Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό;

  Είτε πρόκειται για κεραμικά πλακάκια, κουφώματα PVC και όχι μόνο, το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό έχει σχεδιαστεί για πολλούς χώρους του σπιτιού. Ελέγξτε τη φιάλη κατά την αγορά για περισσότερες πληροφορίες. 

 • Είναι το Dettol Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh Advance Πολυκαθαριστικό κατάλληλο για να το χρησιμοποιήσω στον πάγκο εργασίας μου;

  Ναι, είναι απόλυτα κατάλληλο για να το χρησιμοποιήσετε σε πάγκους εργασίας, κουζίνας και τραπέζια. Ανατρέξτε στις πληροφορίες ασφαλείας παραπάνω και στη φιάλη για περισσότερα.