Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

DETTOL ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Αφήνει το σπίτι σας γρήγορα υγιεινά καθαρό

Τα Dettol Αντιβακτηριδιακά Πανάκια Επιφανειών Υγιεινή και Ασφάλεια εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηρίων και ιών* όπως E. coli, σαλμονέλα, MRSA, τον ιό της γρίπης και τον ιό Covid-19. Με πλούσια και ενυδατική σύνθεση, έχουν σχεδιαστεί με βελτιωμένη τεχνολογία τσέπης ώστε να κλειδώνουν την υγρασία για γρήγορο καθαρισμό. Αρκετά ήπια για να χρησιμοποιηθούν σε βρεφικό εξοπλισμό και χώρους σερβιρίσματος/παρασκευής τροφίμων. Είναι το τέλειο κόλπο καθαρισμού για πιο καθαρό σπίτι με άρωμα φρεσκάδας. 

Ετικέτες:

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Οδηγιεσ Χρησησ

Ανοίξτε το επανασφραγιζόμενο κάλυμμα, και βγάλτε ένα πανάκι. Επανασφραγίστε μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τα με το κάλυμμα προς τα κάτω για να μη στεγνώσουν. Σκουπίστε τις επιφάνειες και έπειτα πετάξτε το πανάκι. Για απολύμανση, ένα πανάκι πρέπει να καλύπτει την περιοχή 44cm x 44cm. Αφήστε τις επιφάνειες να παραμείνουν καθαρές για 5 λεπτά και μετά σκουπίστε.

Περισσότεροι τρόποι να χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό

Δεν είστε βέβαιοι τι να κάνετε με τα προϊόντα μας όταν έχουν τελειώσει; Διαβάστε την ετικέτα του προϊόντος για πληροφορίες ανακύκλωσης. Μαζί, μπορούμε να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε έναν καθαρότερο κόσμο.

none
Εξουδετερώνουν τους ιούς του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης**
Τα μαντηλάκια μας έχει αποδειχθεί ότι εξουδετερώνουν τους ιούς του κοινού κρυολογήματος και της γρίπης, συμπεριλαμβανομένου και του ιού COVID-19 και τον ανθεκτικό στα αντιβιοτικά σταφυλόκοκκο MRSA για να συμβάλλουν στην προστασία της οικογένειάς σας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  • Δεν είναι κατάλληλο για παράθυρα, καθρέφτες, υφάσματα, βαμμένες ή λακαρισμένες επιφάνειες. Να μη χρησιμοποιείται με απορρυπαντικά ή άλλα απολυμαντικά. Αποφύγετε την επαφή με πλαστικά βρεφικά μπουκάλια, τα οποία μπορεί να σπάσουν κατά την αποστείρωση με ατμό.

  • Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

  • Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

  • Όχι για προσωπική υγιείνη.

  • Μην το πετάτε στην τουαλέτα.

  • Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφάλεια. Διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τα στοιχεία του προϊόντος πριν από τη χρήση. 

none

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Απολυμαντικό:
Benzalkonium Chloride
Φρεσκάδα
Άρωμα
Βοηθητικές ουσίες
Water
Καθαριστικές ουσίες
Αλκοόλη 
Δεν περιέχει
Χλώριο, Χρώμα, Οσμή

Ανά 100 g προϊόντος περιέχονται 0,40g Αλκυλ διμεθυλο βενζυλ χλωριούχο αμμώνιο, απολυμαντικό, άρωμα.

Συχνές ερωτήσεις

Αυτό το προϊόν, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών, είναι ιδανικό για την προστασία της οικογένειάς σας κατά την εποχή της γρίπης.

Συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα πανάκια για πρόληψη της επιμόλυνσης των επιφανειών. Το πανάκι έχει το πλεονέκτημα της μίας χρήσης. Είναι αντιληπτή η διαφορά του σε σύγκριση με ένα πανί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά σε επιφάνειες σε όλο το σπίτι.

Ναι. Αυτό το προϊόν έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό κατά του ιού Covid-19 (SARS-CoV-2) όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης. 

Το Χλωριούχο Βενζαλκόνιο (Benzalkonium Chloride) είναι το δραστικό συστατικό, μια ειδική σύνθεση που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών. Ανατρέξτε στην παραπάνω λίστα συστατικών για περισσότερες πληροφορίες.

Για απολύμανση επιφανειών: 

  • Ανοίξτε το επανασφραγιζόμενο κάλυμμα, και βγάλτε ένα πανάκι. 
  • Επανασφραγίστε μετά από κάθε χρήση και φυλάξτε τα με το κάλυμμα προς τα κάτω για να μην στεγνώσουν. 
  • Σκουπίστε τις επιφάνειες και έπειτα πετάξτε το πανάκι. 
  • Για απολύμανση, ένα πανάκι πρέπει να καλύπτει την περιοχή 44cm x 44cm. Αφήστε τις επιφάνειες να παραμείνουν καθαρές για 5 λεπτά και μετά σκουπίστε.

Αυτά τα πανάκια προορίζονται για καθαρισμό επιφανειών. Για τον καθαρισμό και την απολύμανση των χεριών σας, επιλέξτε τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια Καθαρισμού.